Skip to main content

ΠΑΕ Άρης για άρση ban από τη FIFA: Συνεχίζουμε πιο δυνατά

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι η FIFA αποφάσισε την άρση των ban, άρα αποκτά αυτομάτως το δικαίωμα μεταγραφικών κινήσεων.

Η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε ότι οι ενέργειες για την άρση των δύο ban είχαν σήμερα αίσιο τέλος, όπως ενημέρωσε η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA).

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι οι ενέργειες για την άρση των δύο ban είχαν σήμερα αίσιο τέλος. Και με τη... σφραγίδα της FIFA.

Κατόπιν αλληλογραφίας με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει -ξανά- από σήμερα το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών, γεγονός που ανοίγει το δρόμο, ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας, κ. Αγησίλαο Τουμαζάτο, που εργάστηκε νυχθημερόν το τελευταίο διάστημα για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα, αλλά και τον νομικό μας, κ. Κωνσταντίνο Ζέμπερη, που έφερε σε πέρας μια δύσκολη αποστολή με απόλυτη επιτυχία.

Συνεχίζουμε ΑΚΟΜΗ πιο δυνατά».

Υπενθυμίζεται πως, εντός του σαββατοκύριακου, αναμένεται να γίνει γνωστή και η ημερομηνία κατά την οποία θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης.