Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
x

ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ: ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ υποστηρίζει ότι οι φίλαθλοί της «αγόρασαν κανονικά εισιτήρια από εκδοτήριο, που ήταν ανοιχτό το πρωί της Κυριακής».

Έπειτα από την κλήση της σε απολογία, από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League, για τα όσα διαδραματίστηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την περασμένη Κυριακή (7/11), στο παιχνίδι ανάμεσα στον Βόλο και τον Άρη, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ΠΑΕ Άρης μέσω ανακοίνωσης πήρε θέση για τα γεγονότα.

Σύμφωνα με τους κιτρινόμαυρους, «είναι εντελώς άδικη η δίωξη» εις βάρος τους, ενώ καλούν τους Θεσσαλούς να ψάξουν «...για τις ευθύνες εκεί που πραγματικά βρίσκονται...».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Παρακολουθούμε με έκπληξη και θυμό το ρεσιτάλ υποκρισίας όλων των... υπεύθυνο-ανεύθυνων για όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ως εδώ και μη παρέκει όμως.

Η αλήθεια έχει ως εξής: Η ΠΑΕ Άρης δεν αιτήθηκε και δεν παρέλαβε εισιτήρια για το παιχνίδι με το Βόλο Ν.Π.Σ. κι ως εκ τούτου δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη. Είναι εντελώς άδικη η δίωξη σε βάρος μας και θα το αποδείξουμε αυτό με τα ατράνταχτα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας.

Επίσης, οι φίλαθλοί μας ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ εισιτήρια από εκδοτήριο, που ήταν ανοιχτό το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια δεν τους επετράπη η είσοδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για όλα υπάρχουν αποδείξεις.

Συνεπώς, ας πάψουν κάποιοι να ρίχνουν τις ευθύνες στους φιλάθλους της ομάδας μας. Οι φίλαθλοί μας δεν έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα με την συμπεριφορά τους, πόσο μάλλον όταν ακολουθούν την ομάδα μας εκτός έδρας.

Απεναντίας έχουν παραδώσει πολλάκις μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και έχει αναγνωριστεί αυτό από όλη τη φίλαθλη Ελλάδα.

Ο Βόλος Ν.Π.Σ. ας ψάξει για τις ευθύνες εκεί που πραγματικά βρίσκονται κι όχι εκεί που τον βολεύει...».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ