Skip to main content

Παγκόσμια διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων με συμμετοχή Τασούλα

Παράλληλα με την 5η Παγκόσμια Διάσκεψη, θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη και η Συνάντηση Γυναικών Προέδρων Κοινοβουλίων της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης.

Πραγματοποιείται σήμερα και αύριο η πέμπτη Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης (I.P.U.), με τηλεδιάσκεψη. Το κεντρικό θέμα της Διάσκεψης είναι «Ο ηγετικός ρόλος των Κοινοβουλίων για έναν πιο αποτελεσματικό πολυμερισμό που θα προσφέρει ειρήνη και βιώσιμη ανάπτυξη για τους λαούς και τον πλανήτη».

Παράλληλα με την 5η Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων, θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη και η Συνάντηση Γυναικών Προέδρων Κοινοβουλίων της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης.

Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετάσχουν, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας -ο οποίος έχει αποστείλει και οπτικοακουστικό μήνυμα που θα προβληθεί κατά την διάρκεια της συζήτησης- καθώς και η επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Διακοινοβουλευτική Ένωση, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, και ο Ειδικός Γραμματέας της Βουλής κ. Βασίλειος Μπαγιώκος.