Δευτέρα 16 Μαΐου 2022
x

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΥΣ «ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ» ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα επισκέψιμα οινοποιεία στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος γιορτάζουν αυτήν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου τον οινοτουρισμό

Στην Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού συμμετέχουν Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, εορτάζοντας τον οινοτουρισμό.

«Γιορτάζουμε τα οινοποιεία που αναδεικνύουν την έννοια της φιλοξενίας στους χώρους τους, το επώνυμο Ελληνικό Κρασί, την αναμονή των κρασιών του τρύγου 2021, τη γευσιγνωσία των οίνων προηγούμενων και παλαιότερων εσοδειών, την αφοσίωση των οινοποιών μας στη δημιουργία εκλεκτών οίνων!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, μεταξύ 11:00 και 17:00, τα επισκέψιμα οινοποιεία στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος «μας περιμένουν να βιώσουμε τι σημαίνει οινοτουρισμός και να απολαύσουμε την ομορφιά των αμπελώνων μας με τα φθινοπωρινά χρώματα, συντροφιά με το κρασί του τόπου μας».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη για ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές.

Στα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος ισχύουν και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού, αναλόγως για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.

Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στα οινοποιεία πριν τον προγραμματισμό της επίσκεψής σας.


A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ