Skip to main content

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Στους «8» η Εθνική πόλο ανδρών

Επιβλήθηκε με 11-9 των ΗΠΑ στο χιαστί ματς και προκρίθηκε πανηγυρικά στους προημιτελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών «δήλωσε παρούσα» εκεί που έπρεπε και με εξαιρετική εμφάνιση, επιβλήθηκε με 11-9 των ΗΠΑ στο χιαστί ματς και προκρίθηκε πανηγυρικά στους προημιτελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου, που διεξάγεται στη Νότια Κορέα.

Η «γαλανόλευκη» απέναντι σε μία πάρα πολύ ισχυρή ομάδα κατάφερε να αφήσει πίσω της την κακή εμφάνιση με την Σερβία στο τελευταίο ματς των ομίλων και με αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση για τους «8» του τουρνουά.

Εκεί, όπου την ερχόμενη Τρίτη (23/07) στις 12:30 (ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει την Ιταλία με στόχο να περάσει στους ημιτελικούς.

Πρωταγωνιστής της ελληνικής ομάδας στον σημερινό (21/07) αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, που πέτυχε τέσσερα γκολ, ενώ σπουδαία δουλειά έκαναν οι δύο φουνταριστοί, Μουρίκης και Κολόμβος, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο τερματοφύλακας της Εθνικής, Μάνος Ζερδεβάς.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ρέρασε για τέταρτη συνεχή διοργάνωση στους «8» του κόσμου, όπου την Τρίτη θα «μονομαχήσει» με την Ιταλία του Σάντρο Καμπάνια.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-2, 2-2, 3-1