Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΠΑΓΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Την ανησυχία της για τη βόρεια Ελλάδα εξέφρασε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, σημειώνοντας ότι πρέπει όλοι να σπεύσουν να εμβολιαστούν

«Βλέπουμε ότι αυξάνονται τα κρούσματα. Αυτό που μας ανησυχεί όλους είναι ο διψήφιος αριθμός θανάτων καθημερινά. Γι’ αυτό ευθύνεται το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού», είπε στον ΑΝΤ1, η Ματίνα Παγώνη, αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα.

Όπως τόνισε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, «περιμέναμε να έχουμε φθάσει στο 80% τον Αύγουστο, στο ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού και είμαστε στο 60% και στην Βόρεια Ελλάδα είμαστε στο 50%».

Τόνισε ότι ειδικά και λόγω των εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου, αλλά και των παρελάσεων σε όλη την χώρα, «ανησυχούμε για την βόρεια Ελλάδα, όπου τα ποσοστά εμβολιασμού είναι χαμηλά. Πρέπει όλοι να σπεύσουν να εμβολιαστούν».

Για τις παρελάσεις υπογράμμισε ότι «όλοι θέλουμε να πάμε στις παρελάσεις, καταλαβαίνω ότι οι γονείς θέλουν να δουν τα παιδιά τους. Πρέπει όμως όλοι να φορούν την μάσκα τους, πρέπει να τηρηθούν οι αποστάσεις, είναι πολύ κρίσιμα αυτά, γιατί σε 15 ημέρες θα δούμε τα αποτελέσματα».

Παράλληλα, εξήρε την απόφαση των τοπικών Αρχών σε περιοχές, όπως η Ημαθία, να μην γίνουν παρελάσεις, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ