Skip to main content

Πάιατ: Αριθμός ρεκόρ αεροσκαφών - ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη τον Νοέμβριο

«Θα έχουμε μια μεγάλη άφιξη το Νοέμβριο στην Αλεξανδρούπολη, Βλέπετε ότι κινούμαστε όλο και πιο δυνατά», ανέφερε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα.

«Θα έχουμε μια μεγάλη άφιξη το Νοέμβριο στην Αλεξανδρούπολη, θα είναι ο μεγαλύτερος αριθμός αεροσκαφών και ελικοπτέρων που έχουμε φέρει ποτέ μέσω του λιμένα της Αλεξανδρούπολης. Βλέπετε ότι κινούμαστε όλο και πιο δυνατά», ανακοίνωσε στο σάιτ «Viadiplomacy», ο Τζέφρι Πάιατ.

«Εχουμε συγκεντρωθεί εδώ και πολλά χρόνια στην Αλεξανδρούπολη, έχετε δει την οικονομική και ψυχολογική μεταμόρφωση ως αποτέλεσμα της ενισχυμένης παρουσίας μας εκεί. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοιμε την διαχείριση του λιμανιού, στο τρίτο χρόνο επιτυχίας, εξαιτίας κυρίως της παρουσίας του Αμερικανικού στρατού», τόνισε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα.

«Το καλοκαίρι υπήρχαν δύο πλοία για πρώτη φορά, ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε ο σιδηρόδρομος, και ήταν η πρώτη φορά που σηκώσαμε ένα τανκ σε πλοίο. Είναι σαν τους Ολυμπιακούς αγώνες, ανεβάζουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά», συμπλήρωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στη χώρα μας.

Πηγή: viadiplomacy.gr