Skip to main content

ΠΑΜΑΚ: Επιμορφωτικό πρόγραμμα για τους εργαζόμενους της «Σουρωτή»

Το προσωπικό της εταιρίας παρακολούθησε με ενδιαφέρον το επιμορφωτικό πρόγραμμα και συμμετείχε σε όλη τη διάρκειά του με σχόλια και απορίες.

Επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα τη Διασφάλιση Ποιότητας Προϊόντων και Διαδικασιών, παρακολούθησαν πριν από λίγες ημέρες 53 εργαζόμενοι της εταιρίας «Σουρωτή ΑΕ», στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Το πεντάωρο πρόγραμμα, που εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και του εργαστηρίου Iseb του Πανεπιστημίου, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019. Εισηγητής ήταν ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Ιωάννης Νικολαΐδης, ο οποίος στο πλαίσιο επιστημονικής συνεργασίας με την εταιρία «Σουρωτή ΑΕ», έχει προχωρήσει σε πλήθος δραστηριοτήτων, όπως:

•          διενέργεια εφαρμοσμένης έρευνας (έχει ολοκληρωθεί και προσεχώς πρόκειται να υποβληθεί επιστημονική εργασία σε διεθνές περιοδικό που αφορά τον προγραμματισμό παραγωγής της εταιρίας),

•          επίβλεψη προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών που εκπονούν τις πτυχιακές/διπλωματικές τους εργασίες στην εταιρία, και εσχάτως

•          επιμορφωτικά προγράμματα / σεμινάρια (στο άμεσο μέλλον έχει προγραμματιστεί νέα επιμόρφωση σε πιο εξειδικευμένα θέματα για τα στελέχη της «Σουρωτή ΑΕ» που είναι επιφορτισμένα με τον έλεγχο και τη διασφάλιση ποιότητας των προϊόντων και διαδικασιών της).

Το προσωπικό της εταιρίας παρακολούθησε με ενδιαφέρον το επιμορφωτικό πρόγραμμα, συμμετείχε σε όλη τη διάρκειά του με σχόλια και απορίες, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του στα ερωτηματολόγια αξιολόγησης που συμπλήρωσε.

Η επιτυχής έκβαση της πρώτης αυτής επιμορφωτικής προσπάθειας επιτρέπει την υλοποίηση ενός ευρύτερου εκπαιδευτικού σχεδιασμού για τη «Σουρωτή ΑΕ», η οποία επιχειρώντας να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τη λειτουργία και τα προϊόντα της, εμπιστεύεται το επιστημονικό δυναμικό του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ώστε να πετύχει στους στόχους της.