Skip to main content

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ζήτησαν από 22.000 εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου

Σε σημερινή σύσκεψη συζητήθηκαν οι όροι διεξαγωγής του καταληκτικού αγώνα της διοργάνωσης και τα μέτρα που θα πρέπει να ισχύσουν.

Από 22.000 εισιτήρια αιτήθηκαν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Στη σημερινή (4/5) πρώτη σύσκεψη των δύο φιναλίστ με τους αξιωματούχος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, συζητήθηκαν οι όροι διεξαγωγής του καταληκτικού αγώνα της διοργάνωσης και τα μέτρα που θα πρέπει να ισχύσουν, προκειμένου να διεξαχθεί ένας τελικός "γιορτή".

Και οι δύο ομάδες τόνισαν πως θα πρέπει να εξασφαλιστεί η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων φιλάθλων στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ζητώντας από κοινού 22.000 εισιτήρια για κάθε φιναλίστ. Όπως τόνισαν, δε, τα 44.000 εισιτήρια προς τις ομάδες και τα 5.000 εισιτήρια της Ομοσπονδίας (για να καλύψει τις δικές της ανάγκες σε χορηγούς κι όχι μόνο) είναι ο ανώτερος αριθμός που εγγυάται την ασφάλεια του τελικού.

Αναφέρθηκε, δε, ως παράδειγμα και ο τελικός του Κυπέλλου του 2014, στο ίδιο στάδιο, όπου έδωσαν το παρών στις κερκίδες 46.000 φίλαθλοι (από 23.000 εισιτήρια είχε πάρει η κάθε ομάδα) κι αυτό θα τονιστεί και στην αυριανή (Πέμπτη, 5/5) νέα σύσκεψη που θα ακολουθήσει ανάμεσα στις ομάδες, την ομοσπονδία και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία θα έχει τον τελευταίο λόγο για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα δοθούν.

Αυτό που ζητήθηκε επίσης απ' τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, είναι να μην πέσει ο τελικός αριθμός των εισιτηρίων κάτω απ' τις 17.000 για κάθε ομάδα (θα υπάρξουν σχετικές "πιέσεις" επ' αυτού), ενώ συμφωνήθηκε οι τιμές να είναι προσιτές για τον κόσμο, δεδομένης και της πολύ δύσκολης οικονομικής συγκυρίας..

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ