Skip to main content

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ο διαιτητής ζήτησε να αποσυρθούν στα αποδυτήρια λόγω δακρυγόνων (vid)

Ο Ισπανός διαιτητής Λαόθ αντί για την έναρξή του έδωσε σε όλους εντολή να αποσυρθούν στα αποδυτήρια μέχρι να καθαρίσει ο αέρας.

Αποπνικτική ήταν η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ από τα δακρυγόνα που χρησιμοποίησε η αστυνομία στα επεισόδια που υπήρξαν πριν τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Μόλις οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκαν στη σέντρα του γηπέδου για την έναρξη του ματς, ο ρέφερι Λαόθ αντί για την έναρξή του έδωσε σε όλους εντολή να αποσυρθούν στα αποδυτήρια μέχρι να καθαρίσει ο αέρας.

Διαβάστε ακόμη: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ένταση, φωτοβολίδες και δακρυγόνα πριν την έναρξη του Τελικού (φωτο+vid)

Την ίδια στιγμή ο τηλεοπτικός φακός έδειχνε φιλάθλους στις εξέδρες, μεταξύ άλλων και μικρά παιδιά, να κλαίνε.

Επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο οι ομάδες

Μετά από 25λεπτη καθυστέρηση από την προγραμματισμένη σέντρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00), μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, οι δύο ομάδες επέστρεψαν για ζέσταμα στον αγωνιστικό χώρο, αφού πρώτα «καθάρισε» η ατμόσφαιρα.

Περίπου 10 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ έγινε αποπνικτική από τα δακρυγόνα και τις φωτοβολίδες, με τον Ισπανό διαιτητή, Αντόνιο Λαόθ, μετά από συνομιλία που είχε με εκπροσώπους των δύο ομάδων, να αποφασίζει να στείλει «πράσινους» και Θεσσαλονικείς στα αποδυτήρια.