Σάββατο 31 Ιουλίου 2021
x

ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΕΝΑΝ ΥΠΟΠΤΟ, ΕΙΠΕ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ (VID)

Ο 33χρονος πιλότος αποχαιρετούσε τη μητέρα της Καρολάιν καθώς δεν μπορούσε να παραμείνει άλλο στο νησί, πριν την κατάθεσή του και την ομολογία του.

Ανατριχίλα προκαλεί η ψυχραιμία του 33χρονου πιλότου κατά τη μεταφορά του το μεσημέρι της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ από την Αλόνησσο, ώστε να κατεθέσει για τη δολοφονία της συζύγου του.

Σύμφωνα με τα όσα κατάφερε, εκείνες τις στιγμές που δεν είχε γίνει γνωστό ότι ο 33χρονος είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν, πάνω στη στεναχώρια της να μοιραστεί με τους οικείους της η μητέρα της άτυχης κοπέλας Σούζαν, ο 33χρονος πιλότος την ενημέρωνε για τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ ταυτόχρονα την αποχαιρετούσε καθώς δεν μπορούσε να παραμείνει άλλο στο νησί.Όπως ανέφερε η γυναίκα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπρεπε άμεσα να αποχωρήσει από την Αλόνησσο, προκειμένου να μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο, που είχε συλληφθεί για την δολοφονία της γυναίκας του. Κατά τον αποχωρισμό τους ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την πήρε στην αγκαλιά του συγκινημένος.

Ο 33χρονος πιλότος είχε μεταβεί στην Αλόνησσο από χθες Τετάρτη, ώστε να είναι παρόν στο σαρανταήμερο μνημόσυνο που θα γινόταν σήμερα στο μικρό εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη μνήμη της συζύγου του.

Μάλιστα πριν επισκεφτεί το νησί είχαν επικοινωνήσει μαζί του οι αστυνομικοί για να τον ενημερώσουν για την μετάβαση του στη ΓΑΔΑ, ωστόσο εκείνος τους παρακάλεσε να περιμένουν μια μέρα ώστε να μην δώσει δικαιώματα απουσιάζοντας από την τελετή.

Μετά από τη μαραθώνια όμως κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ο 33χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν, συνελήφθη, ενώ αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ