Skip to main content

ΠΑΟΚ - Κρασνοντάρ: Με Τσόλακ-Ουαγκέ στην αποστολή πρόκρισης

Με Τσόλακ-Ουαγκέ η 18αδα ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ για το δεύτερο παιχνίδι με την Κρασνοντάρ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε τον Αντόνιο Τσόλακ και τον Μούσα Ουαγκέ στη 18αδα του ΠΑΟΚ για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Κρασνοντάρ το βράδυ (22:00) της Τετάρτης (30/9) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Κρασνοντάρ, με πρωινή δουλειά στο Αθλητικό Κέντρο στη Νέα Μεσημβρία, με τον Αμπέλ Φερέιρα να συμπεριλαμβάνει τον Αντόνιο Τσόλακ και τον Μούσα Ουαγκέ στη 18αδα που θα αποσυρθεί το απόγευμα της Τρίτης (29/9) στο «Μακεδονία Παλλάς».

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, κάποιες τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, δουλειά στις στατικές φάσεις και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες είναι ο μόνος παίκτες στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μπακ ακολούθησε και σήμερα (29/9) ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνηση ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην Κρασνοντάρ, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Μιχάι, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο Λέο Μάτος κι ο Λέο Ζαμπά, που το πρωί της Τρίτης (29/9) αναχώρησε για την Πορτογαλία.