Skip to main content

ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει τον πρώτο ημιτελικό με Ολυμπιακό ο Βιεϊρίνια

Ο Πορτογάλος ακολούθησε θεραπεία και την Τρίτη και δύσκολα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον αγώνα της Πέμπτης, στην Τούμπα

Δύσκολα θα προλάβει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στον επαναληπτικό με τη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Conference League. Ο Πορτογάλος ακολούθησε θεραπεία και την Τρίτη και δύσκολα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον αγώνα της Πέμπτης.

Θεραπεία ακολούθησε και ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε στο γυμναστήριο.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η δύσκολη κι απαιτητική σεζόν του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με ακόμα ένα καθοριστικό ματς. Από αυτά που κρίνουν στόχους και τίτλους. «There’s a trophy on the table» όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου και ο Δικέφαλος οφείλει να το διεκδικήσει.

Η προετοιμασία για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε την Μ.Τρίτη (19.04) στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη, τα τελειώματα μέσα από οργανωμένη επίθεση και την ανασταλτική λειτουργία.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε στο γυμναστήριο. Την Τετάρτη (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».