Skip to main content

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε με ατομικό πρόγραμμα στις προπονήσεις ο Κοτάρσκι

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης, επιστρέφοντας στις προπονήσεις έπειτα από δύο ημέρες παραμονής στο σπίτι

Το βλέμμα στον ΟΦΗ έχουν στρέψει πλέον άπαντες στον ΠΑΟΚ, μιας κι όπως φαίνεται δεν πρόκειται να γίνει κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση. Με δεδομένο, όμως, πως υπάρχει «παράθυρο» δυο ακόμη εβδομάδων για όσους είχαν μείνει ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου, δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποια κίνηση.  

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, για την ώρα, δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ (Κυριακή 18/9, 19:00 - «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης, επιστρέφοντας στις προπονήσεις έπειτα από δύο ημέρες παραμονής στο σπίτι. Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος Κροάτης τερματοφύλακας είχε χτυπήσει στο κεφάλι στον αγώνα της Δευτέρας (12/9) κόντρα στη Λαμία κι είχε χρειαστεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Επιπλέον, ο  Γιάννης Μιχαηλίδης δούλεψε μόνος στο γήπεδο και το γυμναστήριο.  

Αύριο, Παρασκευή, οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.