Skip to main content

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μπεστ, εκτός προπόνησης οι Μπράουν - Μαργαρίτης

Στο «ασπρόμαυρο» πρόγραμμα θα ενσωματωθεί αύριο και ο Μάλκομ Ρετ που αναμένεται να επιστρέψει απόψε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, στην τελική ευθεία για τον πολύ σημαντικό αγώνα του Σαββάτου με τον Ήφαιστο στη Λήμνο.

Για τον Κώστα Μέξα δεν ήταν όλα τα νέα ευχάριστα, καθώς το απουσιολόγιο δεν ήταν λευκό ούτε σήμερα, παρά τις επιστροφές αρκετών παικτών.

O Βαγγέλης Μαργαρίτης που επέστρεψε χθες στη Θεσσαλονίκη, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία σήμερα, καθώς έχει ένα χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού.

Εκτός προπόνησης έμεινε και σήμερα, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και ο Μπόμπι Μπράουν που όπως και ο αρχηγός του «Δικεφάλου» αναμένεται να δοκιμάσει στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Άαρον Μπεστ επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και παρά το πολύωρο ταξίδι που έκανε, βρέθηκε ουσιαστικά από το αεροδρόμιο στο γήπεδο και συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας.

Σημειώνεται πως αύριο, θα ενσωματωθεί στο «ασπρόμαυρο» πρόγραμμα και ο Μάλκομ Ρετ που αναμένεται απόψε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.