Skip to main content

ΠΑΟΚ: Φιλική νίκη κόντρα στον Βόλο με γκολ από Άκπομ και Κούτσια

Τα πρόσωπα που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο (Πέλκας, Άκπομ, Μάτος, Κούτσιας και Εσίτι), έδωσαν ενέργεια και δύο γκολ στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην βελτίωσε αισθητά την εικόνα του σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο με τον Βόλο είχε την ευστοχία που του έλλειπε και επικράτησε με 2-0 του Βόλου, με γκολ των Τσούμπα Άκπομ και Γιώργου Κούτσια, που στα 16 του έσπασε το «ρόδι» με την πρώτη ομάδα, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Ο Δικέφαλος έδειξε και σε αυτό το φιλικό τις γνωστές αδυναμίες του, ωστόσο τα πρόσωπα που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο (κυρίως οι Πέλκας, Άκπομ, Μάτος, Κούτσιας και Εσίτι), έδωσαν ενέργεια και δύο γκολ στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες καλές στιγμές, ο ΠΑΟΚ βρήκε τελικά το πρώτο του γκολ με τον Τσούμπα Άκπομ. Ο Εσίτι στο 57΄σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στον Άκπομ και κατέληξε στα δίχτυα του Γκαραβέλη για το 1-0.

Στο 82′ ήταν η σειρά του Γιώργου Κούτσια να χριστεί σκόρερ μετά από μια ωραία κάθετη του Πέλκα, που βρήκε τον Μάτος ολομόναχο στην πλάτη της άμυνας του Βόλου.

Ο Βραζιλιάνος γύρισε στον Κούτσια που σε δεύτερο χρόνο, και με ωραίο αριστερό τελείωμα, έγραψε το τελικό 2-0 για τον ΠΑΟΚ που ήταν τυπικά γηπεδούχος.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (Ζίβκοβιτς 46′), Μιχαηλίδης (Τσιγγάρας 59′), Βαρέλα (Κρέσπο 46′), Ινγκασον (Μιχάι 46′), Μπαλογιάννης (Τσαούσης 68′), Λημνιός (Μάτος 59′), Σβαμπ (Εσίτι 46′), Ελ Καντουρί (Βέρνμπλουμ 59′), Τζόλης (Άκπομ 46′), Ζαμπά (Μπίσεσβαρ 32′, Πέλκας 59′, Σφιντέρσκι (Κούτσιας 59′).

Βόλος: Γκαράβελης (Κλέιμαν 46′), Ντεντάκης, Φεράρι (Μπάλας 76′), Μήτογλου, Τσοκάνης, Γέντρισεκ (Κιάκος 69′), Μουνίθ (Μπαρτόλο 46′), Γκουαροτσένα (Κολόμπο 46′), Μπαριέντος (Κρητικός 58′), Λούντεβαλ (Κορέλας 62′), Ριένστρα (Κανελλάκης 76′).