Skip to main content

ΠΑΟΚ για Νέα Τούμπα: Απόλυτα έτοιμοι για τα επόμενα βήματα, αλλά να δούμε νομικά σωστό ΠΔ

Δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε ότι ο χρόνος που πέρασε χρησιμοποιήθηκε για να ενσωματωθούν οι αλλαγές στο κείμενο του ΠΔ, λένε με νόημα στη Μ.Ασίας

Πανέτοιμοι να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας δηλώνουν στον ΠΑΟΚ, ωστόσο επισημαίνουν πως περιμένουν «ένα πλήρες και σωστό νομικό κείμενο», αναφορικά με το Προεδρικό Διάταγμα που υπεγράφη και ανάβει πράσινο φως για το φιλόδοξο πρότζεκτ, στο οποίο αναμένουν ότι έχουν ενσωματωθεί οι αλλαγές που ζήτησαν οι «ασπρόμαυροι».

Αυτό διαρρέει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τη σύσκεψη που έγινε, υπό τον Ιβάν Σαββίδη, για το ζήτημα, αφήνοντας αιχμές για την καθυστέρηση, όπως υποστηρίζουν, στη διαδικασία έκδοσης του ΠΔ. «Είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα για να βιαζόμαστε να παίρνουμε θέση πάνω σε φημολογία και πληροφορίες. Δεν ψάχνουμε πολιτική κεφαλαιοποίηση και μέρισμα της επιτυχίας, άρα τηρούμε θεσμική και σοβαρή στάση απέναντι στις διαδικασίες. Δεν έχουμε ωστόσο κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε ότι ο χρόνος που πέρασε, χρησιμοποιήθηκε για να ενσωματωθούν οι αλλαγές στο κείμενο του Προεδρικού Διατάγματος, με βάση τις συνομιλίες που είχαμε και αναμένουμε ένα πλήρες και σωστό νομικό κείμενο», αναφέρουν χαρακτηριστικά από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Και προσθέτουν: «Σε σύσκεψη που έγινε σήμερα με τον κ. Σαββίδη, επιβεβαιώθηκε πως η πλευρά του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε όλον αυτόν τον χρόνο ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη να περάσει στα επόμενα βήματα της υλοποίησης του έργου αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών. Όλα θα ανακοινωθούν άμεσα, μετά την επισημοποίηση της έκδοσης του ΠΔ».