Skip to main content

ΠΑΟΚ: Με Κοτάρσκι και στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ

Η σημερινή προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του ματς, ενώ οι «ασπρόμαυροι» δούλεψαν και πάνω στις στατικές φάσεις

Χωρίς κάποιο απρόοπτο και με στόχο την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την προετοιμασία τους ενόψει της αυριανής (18/9, 19:00) αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για την 5η αγωνιστική της Super League.

Η σημερινή προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του ματς, ενώ οι «ασπρόμαυροι» δούλεψαν και πάνω στις στατικές φάσεις. Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μιχαηλίδη, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του, ωστόσο θα έχει στη διάθεσή του τον Κοτάρσκι, καθώς ο Κροάτης τερματοφύλακας ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο κεφάλι από τον αγώνα με τη Λαμία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Ηράκλειο και τον Ελ Καντουρί, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, ενώ εκτός αυτής έμειναν και οι Μπαλωμένος, Ρικάρντο και Κουαλιάτα που είναι στην αποστολή για το προπονητικό φιλικό του ΠΑΟΚ Β΄ με τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ για την Κρήτη συνθέτουν 21 ποδοσφαιριστές που είναι οι Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Κάργας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντάγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον και Ολιβέιρα.