Skip to main content

ΠΑΟΚ: Μικροχτυπήματα και αποκατάσταση για Βαρέλα και Γιαννούλη

Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αυξημένης επιβάρυνσης και η συμμετοχή του στη ρεβάνς κόντρα στον Παναθηναϊκό θα κριθεί αύριο.

Την προετοιμασία τους για την μεθαυριανή ρεβάνς κυπέλλου εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ξεκίνησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά, οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον ΟΦΗ έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για ειδικό πρόγραμμα ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και σήκωσαν μανίκια ενόψει επαναληπτικού.

Ο Άμπελ Φερέιρα και οι συνεργάτες του ετοίμασαν ένα ασκησιολόγιο που περιελάμβανε αρχικά δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα κι ο Δημήτρης Γιαννούλης έμειναν στο φυσικοθεραπευτήριο για αποκατάσταση εξαιτίας μικροχτυπημάτων που δέχτηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αυξημένης επιβάρυνσης και η συμμετοχή του κόντρα στους «πράσινους» θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση.

Αντίθετα, οι Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Αύριο, ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».