Skip to main content

ΠΑΟΚ: Μπαίνει σταδιακά ο Νάσμπεργκ, συνεχίζεται η προετοιμασία για τη Λαμία

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε μέρος της προπόνησης του Δικεφάλου του Βορρά στο πλαίσιο της σταδιακής επανένταξής του σε κανονικούς ρυθμούς

Το παιχνίδι κόντρα στον Άρη ανήκει στο παρελθόν και ο ΠΑΟΚ στρέφει πλέον την προσοχή του στο επικείμενο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία την ερχόμενη Δευτέρα (12/9, 19:00 - γήπεδο Τούμπας), για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψαν στη δουλειά και ξεκίνησαν την προετοιμασία για τον αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Το ευχάριστο για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο της σταδιακής επανένταξής του σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησε ατομικό. Σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου οι ασπρόμαυροι θα προπονηθούν στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.