Skip to main content

ΠΑΟΚ: Ο Στοχ θετικός στον κορωνοϊό - «Μην ανησυχείτε, είμαι καλά»

Ο Μίροσλαβ Στοχ ανακοίνωσε ότι εκείνος είναι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που είναι θετικός σε κορωνοϊό - Αναφέρει μεταξύ άλλων ότι αισθάνεται καλά

Ο Μίροσλαβ Στοχ είναι το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στα social media.

Ο Σλοβένος εξτρέμ του Δικεφάλου αναφέρει ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, παραμένει στο σπίτι του ακολουθώντας όλους τους κανόνες και είναι σίγουρος ότι σύντομα θα επιστρέψει στο γήπεδο.

"Όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε από τα μίντια, η ομάδα μας είχε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού. Δυστυχώς αυτός ο "τυχερός" ήμουν εγώ. Μην ανησυχείτε, είμαι καλά, δεν έχω προβλήματα και σίγουρα θα επιστρέψω στο γήπεδο σύντομα. Χάρη στον Θεό, η οικογένειά μου, οι συμπαίκτες μου και οι άνθρωποι της ομάδας ήταν αρνητικοί σε όλα τα τεστ. Ακολουθώ τους κανόνες των γιατρών και μένω στο σπίτι ασφαλής για εμένα και τους γύρω μου" ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Instagram.

Πάντως, κανένας άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ ή μέλος του προπονητικού και ιατρικού τιμ δεν έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, ενώ απομένουν κάποια αποτελέσματα σε ελέγχους που έγιναν στο βοηθητικό σταφ.