Skip to main content

ΠΑΟΚ: Πάει στην Πορτογαλία ο Ολιβέιρα - Θα εξεταστεί από γιατρούς

Ο επιθετικός του Δικεφάλου που τραυματίστηκε θα πάει αύριο στην Πορτογαλία όπου θα εξεταστεί από γιατρούς για να συντομεύσει ο χρόνος απουσίας του.

Στην πατρίδα του την Πορτογαλία θα μεταβεί αύριο, Σάββατο (14/8) ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος θα εξεταστεί από γιατρούς προκειμένου να αποφανθούν τον τρόπο της αγωγής που θα ακολουθήσει, ώστε να συντομεύσει ο χρόνος της επιστροφής του στα γήπεδα. Αν οι γιατροί του συστήσουν συγκεκριμένη θεραπεία με παράλληλη αποφυγή της χειρουργικής επέμβασης, ώστε ο χρόνος της επιστροφής του να μειωθεί στις 40-50 ημέρες, τότε ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει και θα ακολουθήσει αγωγή στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα. Σε κάθε  περίπτωση, ο Νέλσον Ολιβέιρα θα μείνει για τις επόμενες έξι με οκτώ εβδομάδες τουλάχιστον μακριά από την αγωνιστική δράση, ενώ ενδέχεται ο χρόνος αυτός να επιμηκυνθεί αρκετά αν δεν εξελιχθεί η κατάστασή του ευνοϊκά.

Στο μεταξύ, εστάλη από τον ΠΑΟΚ στην ΟΥΕΦΑ, η λίστα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την Ριέκα. Εντός αποστολής βρίσκεται ο Ντάγκλας Αουγκούστο ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Νέλσον Ολιβέιρα και Ίνγκι Ίνγκασον.

Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:

Λίστα Α: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ροντρίγκο , Μπίσεσβαρ , Κρέσπο , Ελ Καντουρί , Εσίτι , Καγκάβα , Κωνσταντέλιας , Κούρτιτς , Λάμπρου , Βαρέλα , Λύρατζης , Τέιλορ , Μιχαηλίδης , Μιχάι , Μουργκ , Περέιρα , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Σφιντέρσκι , Τσιγγάρας , Βιεϊρίνια , Α.Ζίβκοβιτς .

Λίστα Β: Αβεντιστιάν, Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Γκορτεζιάνι, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κούτσιας , Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης , Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Βρακάς .