Skip to main content

ΠΑΟΚ: Προπόνηση με επιστροφές, αύριο οι εξετάσεις του Ελ Καντουρί(vid)

Ο Φ. Βαρέλα ξεκίνησε δουλειά μετά την επέμβασή του στο γόνατο ενώ ο Π. Βέρνμπλουμ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Την προετοιμασία τους ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης εναντίον της Λαμίας συνεχίζουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Οι Άντερσον Εσίτι, Ίνγκι Ίνγκασον και Ενέα Μιχάι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες και επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης, ενώ από αύριο αναμένεται να ενσωματωθούν στο γκρουπ και οι Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Λημνιός και Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που χθες αγωνίστηκαν στη βασική 11άδα της Εθνικής Ελλάδας στη νίκη επί της Βοσνίας στο ΟΑΚΑ με 2-1.

Η «ασπρόμαυρη» προπόνηση ήταν αφιερωμένη για μία ακόμα μέρα στο κομμάτι της τακτικής. Οι παίκτες δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο σε συνθήκες 2 Vs 1 και 2 Vs 2, με συγκεκριμένες οδηγίες.

Στο ιατρικό δελτίο, ο Φερνάντο Βαρέλα ξεκίνησε δουλειά μετά την επέμβασή του στο γόνατο, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί αναμένεται αύριο να επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Μαρόκου και να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Τέλος ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Την Πέμπτη, το αγωνιστικό τμήμα του «Δικεφάλου» θα προπονηθεί στις 16:30 στη Νέα Μεσημβρία.