Skip to main content

ΠΑΟΚ: Στις 22 Αυγούστου η πρώτη επίσημη για τη νέα σεζόν

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου» θα περιλαμβάνει προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη και φιλικά παιχνίδια, κάποια από τα οποία έχουν συμφωνηθεί.

Σε πνεύμα προετοιμασίας, εν όψει των υποχρεώσεών για την καινούργια αγωνιστική σεζόν, αρχίζει να μπαίνει σταδιακά ο ΠΑΟΚ.

Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας, στο PAOK Sports Arena, ορίστηκε για τις 22 Αυγούστου, «ραντεβού» στο οποίο ο Αρης Λυκογιάννης αναμένεται να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που απαρτίζουν- τη δεδομένη στιγμή- το ρόστερ, με εξαίρεση τον Γιάνικ Φράνκε.

Ο 26χρονος γκαρντ βρίσκεται με την εθνική Ολλανδίας και θα ενσωματωθεί με τους «ασπρόμαυρους» με την ολοκλήρωση των αγώνων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του στο Ευρωμπάσκετ 2022.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα μεταβεί για το διάστημα 16-18/8 στη Φρανκφούρτη, προκειμένου να συμμετέχει στο ετήσιο σεμινάριο των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στο Basketball Champions League.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου» θα περιλαμβάνει προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη και φιλικά παιχνίδια, κάποια από τα οποία έχουν συμφωνηθεί. Στις 3/9, ειδικότερα, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει, εκτός έδρας, την Ελευθερούπολη και ακολούθως θα φιλοξενήσει τον Αίαντα Ευόσμου (7/9) και την ΑΕΚ (14/9).

Το διάστημα 17-18/9 θα είναι στην Αθήνα για το τουρνουά που διοργανώνει το Περιστέρι, στο οποίο θα συμμετέχουν ακόμη, πέρα από τους οικοδεσπότες, η ΑΕΚ και η ρουμάνικη Κλουζ.

Στις 29/9 ορίστηκε το φιλικό τεστ, στο PAOK Sports Arena, με αντίπαλο την ΜΖΤ Σκοπίων και στις 24/9 η εκτός έδρας δοκιμασία με την Καρδίτσα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ