Skip to main content

ΠΑΟΚ: Θα προβάλει στο «PAOK TV» τη μεγάλη νίκη στη Βασιλεία

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους σήμερα στις 20:00 να ξαναθυμηθούν την προ διετίας σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά στο «St. Jakob-Park»

Τη σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της Βασιλείας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League που διεξήχθη την 1η Αυγούστου του 2018 στο «St. Jakob-Park» της ομώνυμης ελβετικής πόλης θα προβάλει απόψε ο ΠΑΟΚ μέσω του «PAOK TV».

Το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε επικρατήσει τώρα με 0-3 ενάντια στους «ροτ μπλάου» (7' Βαρέλα 52' Πρίγιοβιτς, 60' Ελ Καντουρί) και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δίνει σήμερα στις 20:00, την ευκαιρία στους φιλάθλους του να θυμηθούν ξανά τα όσα έγιναν σε εκείνη τη μεγάλη καλοκαιρινή ευρωπαϊκή βραδιά σπάζοντας έτσι τη μονοτονία της απομόνωσης στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Ο πλανήτης βρίσκεται σε καθεστώς μιας ιδιόμορφης παύσης κι εμείς πρωταγωνιστές σ’ ένα post-apocalyptic σενάριο. Κλεισμένοι στα σπίτια μας για να προφυλαχτούμε από τον ιό που εξαπλώνεται με επίσης κινηματογραφική ταχύτητα.

Σε μια περίοδο που δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, ευθύνη μας είναι να σας… διασκεδάσουμε διαφορετικά. Να σας κρατήσουμε παρέα μέσα από τα Social Media, να σας δείξουμε την καθημερινότητα των παικτών σε περίοδο καραντίνας, να κρατηθούμε όλοι μαζί αισιόδοξοι και να βγούμε πιο δυνατοί (αν και μάλλον όχι πιο αδύνατοι) από αυτή την περιπέτεια.

Στο πλαίσιο αυτό, το PAOK TV απόψε στις 20:00 σας προσφέρει σε… live μετάδοση τον αγώνα Βασιλεία – ΠΑΟΚ.

Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι μας στο YouTube και στους λογαριασμούς μας στα Social Media για να ζήσετε σ’ επανάληψη μια καλοκαιρινή ευρωπαϊκή βραδιά. Απόψε αφήνουμε το pause και κάνουμε Rewind. PAOK TV Rewind».