Skip to main content

Παπαδημητρίου: Το νερό είναι δυστυχώς απαράδεκτα φθηνό στην Ελλάδα!

Οι δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση, υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Αίσθηση και αντιδράσεος προκαλεί η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, στη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Υδάτινων Πόρων της Βουλής την Τετάρτη.

«Δυστυχώς το νερό στην Ελλάδα είναι απαράδεκτα φτηνό», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημητρίου.
 
«Υπάρχουν 77 διαφορετικές τιμές για το νερό. Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημητρίου μιλώντας στην Υποεπιτροπή Υδατικών Πόρων της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος.

«Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, όταν κλήθηκε να εξηγήσει τι εννοεί με την τιμολόγηση του νερού απάντησε: «Οι τιμές δεν βοηθούν στην οθρολογική χρήση του ύδατος. Πρέπει να εξηγήσουμε γιατί το νερό πρέπει να έχει τη σωστή τιμή».