Skip to main content

Παπαδόπουλος: Υπάρχει πέναλτι σε Κρέσπο, εξαιρετικός ο ΠΑΟ στην Τούμπα

Ο Κιλκισιώτης τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας του στη SL2 ενώ σχολίασε τα τεκταινόμενα σε Ηρακλή και Άρη.

Για τη χθεσινή μεγάλη αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, τα τεκταινόμενα σε Ηρακλή-Άρη αλλά και για τον Απόλλωνα Σμύρνης που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στη Super League 2 αναφέρθηκε μιλώντας στο ρ/σ «Metropolis», ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κιλκισιώτης τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»:

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Ξεκινήσαμε καλά στη σεζόν, με μόνη εξαίρεση τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Ο στόχος μας είναι η ομάδα να επανέλθει στη Super League και με πολλή δουλειά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Μου λείπει πολύ η Θεσσαλονίκη, όμως, αυτή είναι η δουλειά μας. Στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε. Είμαι σε μια ομάδα χωρίς προβλήματα. Είναι πολύ σημαντικό στις ημέρες μας να εργάζεσαι και να αμείβεσαι. Οι συνθήκες δουλειάς είναι πολύ καλές εδώ. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες, καλά αποδυτήρια. Μέσα από πολλή δουλειά θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Για τον Άρη: «Έχει σούπερ ρόστερ. Και από την περσινή σεζόν έχει πολύ καλό ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες. Έγιναν προσθήκες φέτος, αν και φέτος κάποιοι παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο και βοήθησαν φέτος δεν είναι καλοί. Αναφέρομαι στον Λάρσον, πέρσι μου άρεσε πολύ. Γενικά ο Άρης έχει εξαιρετικό ρόστερ, παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα. Τον επηρέασε ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, όπως ήρθε».

Για την ενεργό παρουσία του Χαριστέα στον Άρη: «Βοηθά πολύ τον Άρη με την προσωπικότητά του. Πρόσφερε πολλά και αγαπά την ομάδα. Έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και βοηθά πολύ στη διαχείριση ενός κακού αποτελέσματος ή μιας κακής εμφάνισης».

Για τον Ηρακλή: «Είναι στενάχωρο αυτό που συμβαίνει, όχι μόνο για μένα και τον κόσμο του Ηρακλή, αλλά και για την Ελλάδα ολόκληρη. Μια ομάδα με τόσο μεγάλη δυναμική και κόσμο να είναι σε αυτήν την κατηγορία. Χτίσαμε κάτι πολύ ωραίο τα τρία χρόνια που ήμουν στον Ηρακλή. Με ποδοσφαιριστές από μικρές κατηγορίες που τώρα παίζουν στη Super League σε άλλες ομάδες».

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Είναι δύσκολη η φάση του πέναλτι. Ο διαιτητής έκρινε πως ήταν πέναλτι και το καταλόγισε. Γίνεται μεγάλη συζήτηση για το VAR. Είναι ένα μέσο που βοηθά να μην υπάρχουν αδικίες. Για μένα υπήρχε παράβαση και εύκολα ο διαιτητής μπορούσε να δώσει το πέναλτι. Κακώς πριν το παιχνίδι είχε δημιουργηθεί η αίσθηση πως ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει εύκολα.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Παρ' ότι δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα παραμένει πάντα Παναθηναϊκός. Ίσως αυτό να επηρέασε τον ΠΑΟΚ και δεν ήταν τόσο καλός κυρίως στο α' ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός ήταν και εξαιρετικός τακτικά και οι παίκτες ήταν σε καλή μέρα. Δυσκόλεψε πολύ τον ΠΑΟΚ. Το χθεσινό ματς είναι ένα μάθημα για όλους μας, και τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, για το πώς θα προετοιμαζόμαστε για ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι.

Έτσι την πατήσαμε κι εμείς στο κύπελλο. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο σπορ, θέλει εγρήγορση, συγκέντρωση και να δίνεις πάντα τον καλό σου εαυτό».