Skip to main content

Παπαδόπουλος: Συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ

«Τα τραπεζάκια σε λίγο δεν θα φτάνουν για τα τρόπαια. Είχαμε 11 κύπελλα στη συνέλευση, χωρίς τα δυο στο ποδόσφαιρο», είπε ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Για τη χθεσινή συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ, την κατάσταση στο τμήμα μπάσκετ της ομάδας αλλά και για το ποδόσφαιρο του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Arena», ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη:

Για την συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ: «Τα τραπεζάκια σε λίγο δεν θα φτάνουν για τα τρόπαια του ΠΑΟΚ. Είχαμε 11 κύπελλα στη συνέλευση, χωρίς τα δυο στο ποδόσφαιρο. Του χρόνου θα αυξηθούν, γιατί μαθαίνω ότι το βόλεϊ κάνει ομαδάρα. Το βόλεϊ είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα του χρόνου».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ: «Τα χρήματα που μας δίνει ο κ. Σαββίδης, μας φτάνουν για να ζήσουμε τον Ερασιτέχνη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια πλέον, η Τούμπα και το Παλατάκι είναι δικά μας, κι όχι ιδιόκτητα όπως μας λένε μερικοί μίζεροι. Θα κάνουμε συνάντηση με τον αρχηγό της οικογένειάς μας, τον Ιβάν Σαββίδη, για να δούμε τι θα κάνουμε και στο μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι το μοναδικό τμήμα που δεν καταφέρνει να μεγαλουργεί. Δεν θα προχωρήσει τίποτε με τον κ. Καραμάνο, αν δεν μιλήσουμε με τον Ιβάν Σαββίδη. Το πρώτο που θα κάνουμε είναι να μιλήσουμε μαζί του. Θα ερευνήσουμε επίσης το background του κ. Καραμάνου. Δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να πάει σε χέρια τα οποία δεν ξέρουμε. Θα ξέρουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια του ανθρώπου που είναι να αναλάβει, αλλιώς δεν πηγαίνει πουθενά η ομάδα».

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ: «Οι παίκτες που θέλουμε και παίρνουμε, είναι στις θέσεις που θέλουμε να ενισχύσουμε το σωματείο. Θέλουμε να κάνουμε ακόμη ένα όνειρο πραγματικότητα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Έχουν χαθεί μεγάλες ευκαιρίες, με την Σάλκε και τον Άγιαξ στο Champions League. Φέτος ο ΠΑΟΚ θα κάνει το βήμα παραπάνω και θα γίνει ομάδα παγκόσμιας εμβέλειας, παίζοντας στους ομίλους του Champions League».