Skip to main content

Παπαγεωργίου: Στη μάχη για αυτοδύναμη ΝΔ ως απλός στρατιώτης

Πώς σχολίασε ο Γιάννης Παπαγεωργίου την απόφαση της ΝΔ να μην τον συμπεριλάβει στη λίστα των υποψηφίων της Α' Θεσσαλονίκης.

Με αξιοπρέπεια και παραταξιακό πατριωτισμό αντιμετώπισε ο Γιάννης Παπαγεωργίου την απόφαση της ΝΔ να μην τον συμπεριλάβει στη λίστα των υποψηφίων στην Α' Θεσσαλονίκης.

Σε ανάρτησή του στο facebook, με έντονο προσωπικό τόνο, ο φέρελπις πολιτικός, που διακρίνεται στον στίβο της ζωής τόσο για τις γνώσεις όσο και το ήθος του, αναφέρεται στις δράσεις και εκδηλώσεις που υλοποίησε εδώ και 2,5 χρόνια, αρκετές από αυτές και ως γενικός διευθυντής του ΚΕΑΣΜ.

Στη συνέχεια υπογραμμίζει πως θα ήθελε να είναι υποψήφιος προκειμένου να δώσει τη μάχη με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές, αλλά, όπως αναφέρει, αυτό δεν θα γίνει για λόγους που υπερβαίνουν τις δικές του δυνάμεις.

Καταλήγοντας ξεκαθαρίζει ότι ως απλός στρατιώτης θα κάνει ό,τι μπορεί, απ' όποιο μετερίζι, «για να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ένας αυτοδύναμος Πρωθυπουργός για μία αυτοδύναμη Ελλάδα».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Στη ζωή μου από πολύ νωρίς έμαθα να αγωνίζομαι. Αγωνίστηκα για να φοιτήσω με αθλητική υποτροφία στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδης. Αγωνίστηκα για να στηρίξω την οικογένειά μου μετά τον πρόωρο χαμό του πατέρα μου. Αγωνίστηκα για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου και να αποκτήσω μία σταθερή εργασία.

Αγωνίστηκα τα τελευταία 2,5 χρόνια για την πολιτική αλλαγή που έχει η Ελλάδα και αγωνίστηκα για την πραγμάτωση των οραμάτων και των στόχων της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η προσπάθεια ήταν έντονη και συλλογική. Πραγματοποιήσαμε αυτά τα 2,5 χρόνια 20 εκδηλώσεις. Ασφυκτικά γεμάτες από πολίτες, σε κάθε μία από αυτές. Μιλήσαμε για την οικονομία, τα εθνικά θέματα, την παιδεία, την ασφάλεια, όλα αυτά που μας αφορούν. Μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων, όλοι εθελοντές, που παλέψαμε για έναν κοινό στόχο.

Ήθελα να δώσω και έναν ακόμα αγώνα: αυτόν των Εθνικών Εκλογών. Για να συμβάλω και εγώ στη μεγάλη προσπάθεια ανόρθωσης της Ελλάδας. Αυτόν τον αγώνα, όμως δεν θα τον δώσω ως Υποψήφιος Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης για λόγους που υπερβαίνουν τις δικές μου δυνάμεις.

Αλλά στη ζωή μου έμαθα να συνεχίζω, να μην σταματώ. Ακόμη και στα δύσκολα.

Έτσι, θα είμαι ''παρών'' ως ένας απλός στρατιώτης, όπως συνηθίζουμε να λέμε, αυτής της παράταξης στην οποία πιστεύω βαθιά. Θα κάνω ο,τι μπορώ, απ' όποιο μετερίζι μπορώ για να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ένας αυτοδύναμος Πρωθυπουργός για μία αυτοδύναμη Ελλάδα.

Ευχαριστώ όλους όσοι πίστεψαν σε μένα, κυρίως τη μητέρα μου που μου στάθηκε σε όλο τον αγώνα, όπως κάνει πάντα. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου.