Skip to main content

Παπακώστα: Το κράτος δίνει σήμα μηδενικής ανοχής για τον Ρουβίκωνα

Το θέμα είναι πώς τον αντιμετωπίζεις και τι σήμα δίνεις, το κράτος δίνει σήμα μηδενικής ανοχής, υπογράμμισε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Την εκτίμησή της ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα κάνουν προσπάθειες να διατηρούνται στην επικαιρότητα «σαν παλιοί πολιτικάντηδες που θέλουν να δικαιολογούν την ύπαρξή τους» εξέφρασε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, τονίζοντας ότι το κράτος δίνει σήμα μηδενικής ανοχής.

Η κα Παπακώστα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι «θέλουν να δείξουν ότι κάνουν κάτι πιο σημαντικό από αυτό που κάνουν, προσάγονται και όταν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις συλλαμβάνονται και τον λογαριασμό τον πληρώνουν».

Αναφερόμενη στην ανάρτηση στο fecebook ηγετικού στελέχους της αντιεξουσιαστικής ομάδας, επισήμανε ότι «στην πραγματικότητα συμβαίνει ό,τι λένε οι ίδιοι: εκατοντάδες στόχοι στην Αθήνα υπάρχουν, μπορεί κάποιος να σε αιφνιδιάσει, μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε αν το θελήσει. Το θέμα είναι πώς τον αντιμετωπίζεις και τι σήμα δίνεις. Το κράτος δίνει σήμα μηδενικής ανοχής. Τέλος, τελεία».

Η κα Παπακώστα αναφέρθηκε και στις επιτυχίες της ΕΛΑΣ, λέγοντας ότι κάθε μέρα εξαρθρώνονται πολύ μεγάλες υποθέσεις που χρόνιζαν, ενώ για τις διαμαρτυρίες των αστυνομικών παραδέχθηκε ότι ως ένα βαθμό έχουν δίκιο. «Έχουν επιφορτιστεί να κάνουν τα πάντα, ενώ υπάρχουν φθορές και στο υλικό που χρησιμοποιούν» σημείωσε.