Skip to main content

Παππάς: Κατέθεσε στον Άρειο Πάγο μήνυση κατά του προέδρου της Προανακριτικής

Ο Νίκος Παππάς εγκαλεί τον Σταύρο Κελέτση για αλλοίωση των πρακτικών της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Μηνυτήρια αναφορά κατά του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής που ερευνά την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς εγκαλεί τον Σταύρο Κελέτση για αλλοίωση των πρακτικών της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι έχουν αφαιρεθεί από τα πρακτικά ουσιώδεις δηλώσεις του Χρήστου Καλογρίτσα περί sms. Ο κ. Παππάς με τη μήνυσή του, αποδίδει στον κ. Κελέτση, τα αδικήματα, της ψευδούς βεβαίωσης, πλαστογραφίας και παράβαση καθήκοντος και ζητεί να ελεγχθεί ποινικά ο πρόεδρος της επιτροπής.

Σε δήλωσή του ο κ. Παππάς, ανέφερε:

«Η διαδικασία αυτή μπορεί να εξελίσσεται σε μία παρωδία σε έναν τραγέλαφο και σε έναν πολιτικό κόλαφο για τους εμπνευστές της. Δεν θα επιτρέψουμε όμως η παρανομία να γίνει μία καθημερινότητα.

Καταθέσαμε μήνυση κατά του προέδρου της Επιτροπής του κ. Κελέτση, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι κατά το δοκούν θα σβήνει και θα γράφει από τα πρακτικά λες και τα πρακτικά είναι το τεφτέρι του για τα ψώνια. Αυτό το πράγμα δεν θα γίνει ανεκτό και στέλνουμε ένα απολύτως ξεκάθαρο μήνυμα. Καθένας θα έρθει ενώπιον των ευθυνών του».