Skip to main content

Παππάς: Να διατιμηθούν τα είδη προστασίας από τον κορωνοϊό

Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι οι καφέδες, τα νερά και τα τοστ έχουν διατιμηθεί για να μην υπάρχει αισχροκέρδεια εξαιτίας της νόσου.

«Η αναστολή λειτουργίας σειράς επιχειρήσεων είναι θετική και πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους. Δεν είναι δυνατόν, όμως, η Πολιτεία να κλείνει τα μάτια ή ακόμα και να ευλογεί την αισχροκέρδεια πάνω στον ανθρώπινο πόνο».

Αυτό σημειώνει ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σε δήλωση του με αφορμή, όπως αναφέρει, καταγγελίες για αισχροκέρδεια σε προϊόντα που αφορούν στην προστασία από τον κορωνοϊό και σχετικές δηλώσεις του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Παππάς αναφέρει ότι οι καφέδες, τα νερά και τα τοστ έχουν διατιμηθεί για να μην υπάρχει αισχροκέρδεια και τονίζει πως «είναι αυτονόητο ότι τα προϊόντα που αφορούν στην προστασία από τον κορωνοϊό πρέπει να διατιμηθούν άμεσα». Σημειώνει πως «η λογική ότι τις τιμές σε αυτή την περίπτωση τις καθορίζει η αγορά είναι απάνθρωπη» και σχολιάζει ότι «σε λίγο θα μας πουν ότι τα κρεβάτια της εντατικής θα βγαίνουν στον πλειστηριασμό».

Ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, «να αποσύρει τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του και να προχωρήσει άμεσα στη διατίμηση αγαθών, όπως μάσκες, αντισηπτικά κ.ά.».