Skip to main content

H ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην 85η ΔΕΘ - Δείτε live

Παρακολουθείστε σε απευθείας μετάδοση από το συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης της Θεσσαλονίκης την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας, αλλά και τις προτάσεις του για την αποκομματικοποίηση του κράτους παρουσιάζει στην 85η ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε ζωντανά:

Με χειροκροτήματα η άφιξη

Στις 8 ακριβώς μπήκε στην κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου Ι. Βελλίδης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας για την κεντρική ομιλία του στην 85η ΔΕΘ.

Ο κ. Τσίπρας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα, απέφυγε τις συναντήσεις στα σκαλιά του Βελλιδείου, καθώς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν συγκεντρωθεί απομακρύνθηκαν λίγο προτού αφιχθεί ο πρόεδρος του κόμματος.

Ο κ. Τσίπρας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, ενώ όλα τα στελέχη πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργοί και υφυπουργοί, όπως και πρώην κυβερνητικά στελέχη έδωσαν το παρών, όπως και ο Στέφανος Τζουμακας και αρκετά στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ, όπως και στελέχη των συνεργαζόμενων οικολόγων.

Συμβολική και η παρουσία του Ευαγγέλου Αποστολάκη, που έγινε δεκτός με θέρμη από τα στελέχη που τον αναγνώρισαν.

Παρόντες όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, όπως και πολλοί βουλευτές των γύρω νόμων και της βόρειας Ελλάδας.

Τον κ. Τσίπρα υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζηκας ενώ στις πρώτες σειρές του ακροατηρίου ήταν τόσο ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, όσο και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.