Skip to main content

Παραμένει ζωντανός ο Ηρακλής, 2-0 τον Βόλο στο Καυτανζόγλειο (video)

Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν των Θεσσαλών χάρις σε δύο γκολ του Ρόβα και πλέον θα πάνε στα Χανιά παίζοντας για την επιβίωσή τους κόντρα στον Πλατανιά.

Σημαντική νίκη με στόχο την παραμονή στην κατηγορία πήρε ο Ηρακλής που επικράτησε με 2-0 του ΝΠΣ Βόλου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την 29η αγωνιστική της Football League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα και με μία αγωνιστική να απομένει για το φινάλε, ο «Γηραιός» καταλαμβάνει την 10η θέση έχοντας 42 βαθμούς ενώ αντίθετα οι Θεσσαλοί έχουν ήδη προβιβαστεί στη Super League όντας στην 1η θέση με 58 βαθμούς.

Σημειώνεται πως πλέον οι Θεσσαλονικείς θα πάνε στα Χανιά για να αντιμετωπίσουν τον Πλατανιά, σε ένα παιχνίδι που θα πάνε μόνο για τη νίκη με στόχο την επιβίωσή τους καθώς αν το επιτύχουν τότε θα εξασφαλίσουν ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων τη συμμετοχή τους στη Super League 2.

Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά με στόχο ένα γρήγορο γκολ και απείλησε για πρώτη φορά στο 2' όταν το σουτ του Ντούνη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κραβαρίτη ενώ κατάφερε να το βρει στο 13' καθώς ο Μπορίκο έκανε εξαιρετική προσπάθεια και πάσαρε στον Ρόβα με τον τελευτάιο να σουτάρει από κοντά πετυχαίνοντας το 1-0.

Οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 24' κατάφεραν να σκοράρουν όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτούδη, ο Ρόβας έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα ξανά στα δίχτυα του Κραβαρίτη για το 2-0.

Η καλύτερη ευκαιρία για τον ΝΠΣ Βόλο στην αναμέτρηση καταγράφηκε στο 59' όταν ο Κότο βγήκε τετ α τετ με τον Κάχριμαν και σούταρε όμως ο Σέρβος πορτιέρε έσωσε την εστία του.