Skip to main content

Παραμύθι με τίτλο «Για την Ελλάδα» έγραψε η Βούλα Πατουλίδου

Κυκλοφόρησε το πρώτο παραμύθι που έγραψε η Βούλα Πατουλίδου και παρουσιάζει τη διαδρομή της ίδιας μέσα από τα μάτια μιας... ελαφίνας.

Μία νέα πτυχή του εαυτού της αποκαλύπτει η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου που έγραψε παραμύθι με τίτλο... «Για την Ελλάδα».

Το παραμύθι κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες από τις εκδόσεις Διάπλους ενώ όπως λέει η ίδια η κ. Πατουλίδου «το χρωστούσε στον γιο της και σε όλα τα Ελληνόπουλα».

«Είναι η ιστορία μιας μικρής ελαφίνας που προσπαθεί να κατακτήσει έναν στόχο... Η πορεία για την κατάκτηση του ύψιστου στόχου, θα την φέρει αντιμέτωπη με πολλά εμπόδια και θα της δώσει μαθήματα ζωής. Στην ουσία είναι η μεταφορά της διαδρομής της ίδιας της Βούλας Πατουλίδου, μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμμετοχή της Φωτεινής Βελεσιώτου στην αφήγηση και στο τραγούδι που συνοδεύει το παραμύθι. Η κ. Βελεσιώτου εκτός από την μουσική-καλλιτεχνική της ταυτότητα προέρχεται από τον χώρο της εκπαίδευσης και η φιλική της σχέση με την κ. Πατουλίδου είναι πολλών χρόνων, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Info:
Συγγραφέας: Βούλα Πατουλίδου
Εκδόσεις: βιβλιοΔΙΑΠΛΟΥΣ
Συγγραφική Επιμέλεια: Γεωργία Λάττα
Εικόνες: Γιώργος Σγουρός
Τραγούδι-Αφήγηση: Φωτεινή Βελεσιώτου
Σύνθεση/Ενορχήστρωση Φωνητικά: Ελιόνα Ελένη Σινιάρη
Στίχοι: Γεωργία Λάττα
Ηχογράφηση-Μίξη-Mastering: Γιάννης Δαμιανίδης & Εύα Λουκάτου