Skip to main content

Παράνομο οίκο ανοχής «έκρυβε» το ινστιτούτο μασάζ στη Θεσσαλονίκη

46χρονη ρύθμιζε τα επ’ αμοιβή ραντεβού και τις ερωτικές συνευρέσεις γυναικών που εκδίδονταν στην επιχείρηση, μέσω τηλεφωνικής σύνδεση

Αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών της Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό οίκου ανοχής που λειτουργούσε παράνομα σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης και κάλυπτε τη δράση του με υποτιθέμενη παροχή υπηρεσιών μασάζ.

Συνελήφθη η 46χρονη μισθώτρια του διαμερίσματος - ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της Διευκόλυνσης ακολασίας άλλων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, η συλληφθείσα ρύθμιζε τα επ’ αμοιβή ραντεβού και τις ερωτικές συνευρέσεις γυναικών που εκδίδονταν στην επιχείρηση, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο αριθμός της οποίας ήταν καταχωρημένος σε στήλη αγγελιών.

Κατά την έρευνα σε χώρους του παράνομου οίκου ανοχής, που πραγματοποιήθηκε χθες, παρουσία δικαστικής Αρχής, εντοπίστηκαν τρείς γυναίκες, μία 42χρονη ημεδαπή και δύο αλλοδαπές ηλικίας 39 και 30 ετών, οι οποίες εγκαταστάθηκαν με σκοπό την επ’ αμοιβή έκδοσή τους και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.