Skip to main content

Παρατείνονται οι ομαδικές εγγραφές για τον νυχτερινό ημιμαραθώνιο

Η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να μεταθέσει την προθεσμία για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία λήξης και των ατομικών εγγραφών.

Την πενθήμερη παράταση των ομαδικών εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης - Dole, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ δρόμου.

Η αρχική προθεσμία για την υποβολή των ομαδικών εγγραφών έληγε σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Δεχόμενη το αίτημα δεκάδων ομάδων για ολιγοήμερη παράταση και προκειμένου να ικανοποιήσει το έντονο ενδιαφέρον των δρομέων, η Ο.Ε. αποφάσισε να μεταθέσει την προθεσμία για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία λήξης και των ατομικών εγγραφών.

Κάθε επιχείρηση, ιδιωτικός ή δημόσιος οργανισμός, μια παρέα φίλων, ακόμη και η οικογένεια μας μπορεί να δημιουργήσει το δικό της “running team”. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκεντρώσει δέκα ή περισσότερους δρομείς, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ομαδικής συμμετοχής.

Η ομαδική εγγραφή προσφέρει σημαντικά οφέλη στους δρομείς, αφού επωφελούνται από έκπτωση 5 ευρώ κατ’ άτομο, μπορούν να επιλέξουν την ονομασία της ομάδας τους και να καταχωρηθούν με αυτήν στα επίσημα αποτελέσματα, ενώ επίσης τους παρέχονται διευκολύνσεις κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού πριν από τη διοργάνωση.

Πάνω απ’ όλα όμως, η συμμετοχή σ’ ένα “running team” δίνει σε όλα τα μέλη του τη χαρά να τρέξουν, να περπατήσουν και να διασκεδάσουν ως μια παρέα στη μεγαλύτερη νυχτερινή αθλητική εκδήλωση της πόλης μας, στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ της χώρας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ομαδικές εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα Κεντρικά Γραφεία της διοργάνωσης, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360) ή να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης - Dole, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:00) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:00), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

Τελευταία εβδομάδα εγγραφών στον «Νυχτερινό»!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον «Νυχτερινό» έχει ξεκινήσει, καθώς απομένει μόνο μία εβδομάδα για το «κλείσιμο» των ατομικών εγγραφών του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης - Dole!

Οι ατομικές εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν θέση στην εκκίνηση χωρίς καθυστέρηση.

Δηλώσεις συμμετοχής - Τρόποι εγγραφής:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr
β. Με αποστολή της δήλωσης με e-mail στο info@thesshalfmarathon.org ή με fax στο 2310 200361
γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία της διοργάνωσης, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, προέκταση Αγ. Δημητρίου (τηλ.: 2310 200360)

O 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - Dole διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση και εγγραφές στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.