Skip to main content

Παρέμβαση για να μην απολυθούν εργαζόμενοι στον δήμο Θεσσαλονίκης

Μετά από την αναθεώρηση των πινάκων του ΑΣΕΠ, 10 εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν στον δήμο Θεσσαλονίκης απολύονται και 13 μετακινούνται.

Το ψήφισμα των εργαζομένων στον δήμο Θεσσαλονίκης οι οποίοι ζητούν την πολιτική παρέμβαση του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να μην απολυθούν και να μην μετακινηθούν οι εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν με την προκήρυξη 3Κ αποδέχθηκε το δημοτικό συμβούλιο κατά την 34η τακτική συνεδρίαση που πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα.

Όπως τόνισε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης, Λάζαρος Μιχαηλίδης, μετά τις ενστάσεις που έγιναν κατά του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, οι αναμορφωμένοι πίνακες δεν περιλαμβάνουν 202 εργαζομένους που προσλήφθηκαν τον Σεπτέμβριο ενώ πολύ περισσότεροι εργαζόμενοι μετακινήθηκαν από τον δήμο που είχε αρχικά προσληφθεί.

Συγκεκριμένα στον δήμο Θεσσαλονίκης, 10 εργαζόμενοι απολύονται και 13 μετακινούνται.

Ο κ. Μιχαηλίδης ζήτησε «να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι τον κακό σχεδιασμό του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ».

Ο κ. Ζέρβας πρότεινε το σώμα να αποδεχτεί το ψήφισμα ενώ επισήμανε ότι προσωπικά ως δήμαρχος θα προχωρήσει σε όποια παρέμβαση μπορεί να κάνει.