Skip to main content

Στους δρόμους οι ΠΑΟΚτσήδες για τη βαριά τιμωρία - Παρέμβαση στην ΕΡΤ3

Οι οπαδοί του Δικεφάλου χαρακτηρίζουν την ποινή ως «το μεγαλύτερο αθλητικό σκάνδαλο όλων των εποχών» - Στους δρόμους με διπλή κινητοποίηση

Τη δική τους παρέμβαση έκαναν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3, ανακοινώνοντας δύο κινητοποιήσεις για την εξοντωτική τιμωρία με τον μηδενισμό και την αφαίρεση βαθμών που επιβλήθηκε στον Δικέφαλο.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το κτήριο της κρατικής τηλεόρασης διαμαρτυρόμενοι για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον σύλλογο αναφορικά με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Καρσίγιακα, οι οπαδοί του Δικεφάλου έδωσαν το κείμενο-ανακοίνωση -το οποίο και αρχικά τροποποίησαν γιατί κρίθηκε από τους ανθρώπους της κρατικής τηλεόρασης ως υβριστικό- στον δημοσιογράφο Τάσο Σταμπουλή που το διάβασε ζωντανά.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των ασπρόμαυρων χαρακτηρίζουν μεταξύ άλλων την ποινή που επιβλήθηκε στον σύλλογο ως «το μεγαλύτερο αθλητικό σκάνδαλο όλων των εποχών».

Μάλιστα, υπογραμμίζουν πως ήρθε η ώρα για τον κόσμο της ομάδας ώστε να «μετρηθεί δείχνοντας πόσοι είναι στην πραγματική ζωή, όχι στα ραδιόφωνα ή στο ίντερνετ αλλά όπου αλλού χρειαστεί» υπογραμμίζοντας πως πλέον «δεν υπάρχουν ούτε εχθροί, ούτε φίλοι» αλλά μοναχά «συναγωνιστές που πρέπει να δείξουν σε όλους τι εστί ΠΑΟΚ».

Παράλληλα, ανακοινώνουν πως την ερχόμενη Πέμπτη και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση στην Καμάρα απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και το ΤΑΠ -μία ημέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης- ενώ παράλληλα, την ερχόμενη Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 συλλαλητήριο και πορεία των οπαδών με κατεύθυνση προς το γήπεδο της Τούμπας.

«Καλούμε όλους τους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες, την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, το ΤΑΠ, τους παλαίμαχους αλλά κυρίως το λαό αυτής της ομάδας από τον οποίο και γίναμε ΠΑΟΚ στη μεγάλη συγκέντρωση στην Καμάρα την Πέμπτη 8/3 στις 6.00 το απόγευμα μια μέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης. Θεωρούμε δεδομένη και αυτονόητη τη δικαίωση στην επιτροπή εφέσεων και πιστεύουμε πως το ματς της Κυριακής που ουσιαστικά κρίνεται το πρωτάθλημα θα γίνει με κόσμο. Επίσης αναμένουμε εναγωνίως τον ορισμό του αγώνα με τις χολιγουντιανές θεατρίνες. Οι αγώνες θα είναι καθημερινοί και άπαντες θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι. Την Κυριακή 11/3 διοργανώνουμε συλλαλητήριο στις 2.00 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους από όπου θα ακολουθήσει και πορεία προς το γήπεδο. Ανεξαρτήτως του αν έχει βγει η απόφαση οι επαρχιακοί σύνδεσμοι θα εκδράμουν κανονικά και όλα θα είναι έτοιμα για το σημαντικότερο ματς των τελευταιών δεκαετιών», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.