Skip to main content

Μπίλλιας για εργασίες στον περιφερειακό τη νύχτα: Δώσαμε αγώνα για το αυτονόητο

Ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Πάρις Μπίλλιας κάνει λόγο για γραφειοκρατικά προβλήματα, τα οποία, όπως σημειώνει, ξεπεράστηκαν.

«Δώσαμε αγώνα για να καταφέρουμε κάτι το οποίο θεωρούσαμε εδώ και χρόνια αυτονόητο». Αυτό αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Πάρις Μπίλλιας σε ανάρτησή του για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν βραδινές ώρες από Δευτέρα στην περιφερειακή οδό.

Ο κ. Μπίλλιας κάνει λόγο για γραφειοκρατικά προβλήματα, τα οποία, όπως σημειώνει, ξεπεράστηκαν. 

«Με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα δώσαμε αγώνα, για να καταφέρουμε κάτι το οποίο θεωρούσαμε εδώ και χρόνια αυτονόητο: Να προχωρήσουμε σε ασφαλτοστρώσεις στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της ΝΥΧΤΑΣ.

»Τα γραφειοκρατικά προβλήματα έμοιαζαν ανυπέρβλητα, όμως με επιμονή, με υπομονή, με προσπάθεια, τα καταφέραμε! Ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια και τελικά από την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Απριλίου και μέχρι περίπου το τέλος του μήνα, θα πραγματοποιήσουμε ασφαλτοστρώσεις νύχτα και συγκεκριμένα από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί. Στον αγώνα αυτό είχαμε συμπαραστάτες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Τροχαία Θεσσαλονίκης, καθώς και τον ανάδοχο, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο αντιπεριφερειάρχης.

Διαβάστε: Ασφαλτοστρώσεις τη νύχτα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης από Δευτέρα

Υπενθυμίζεται ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Απριλίου και μέχρι περίπου το τέλος του μήνα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει εργασίες ασφαλτόστρωσης στο ανατολικό τμήμα της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης και μάλιστα κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών.

Οι εργασίες θα είναι τμηματικές και θα πραγματοποιηθούν από τον κόμβο του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» (Κ13) μέχρι το ύψος του κόμβου Πανοράματος (Κ11 – οδός Πρασακάκη), στην κατεύθυνση προς τα δυτικά.

«Η εκτέλεση των εργασιών κατά τις νυχτερινές ώρες, δηλαδή από τις 22.00' μέχρι τις 06.00' το πρωί, κρίθηκε επιβεβλημένη, όχι μόνο για να περιοριστεί η ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών στη διάρκεια της ημέρας, όταν οι κυκλοφοριακοί φόρτοι είναι αυξημένοι, αλλά και επειδή κατά τη διάρκεια των ασφαλτοστρώσεων θα απαιτηθεί πλήρης αποκλεισμός ενός κόμβου κάθε φορά», αναφέρει η Περιφέρεια σε σχετική ανακοίνωσή της.