Skip to main content

Πάρκερ: Καλύτερη λύση για τη Γαλλία η οριστική διακοπή

«Η πιο σωστή λύση θα ήταν να ακυρωθεί άμεσα η σεζόν, χωρίς να υπάρξει πρωταθλητής ή υποβιβασμός ομάδων», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Βιλερμπάν.

Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να αναβάλλονται οριστικά σήμερα, ο Τόνι Πάρκερ κάλεσε τους υπεύθυνους του γαλλικού πρωταθλήματος μπάσκετ να προχωρήσουν σε οριστική διακοπή ελέω κορωνοϊού.

Ο παλαίμαχος άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς και της Εθνικής Γαλλίας παραχώρησε συνέντευξη στη «L' Equipe» με την ιδιότητα του προέδρου της Βιλερμπάν.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πάρκερ τόνισε: «Η πιο σωστή λύση θα ήταν να ακυρωθεί άμεσα η σεζόν, χωρίς να υπάρξει πρωταθλητής ή υποβιβασμός ομάδων. Έτσι θα μπορέσουμε να προετοιμάσουμε πολύ καλύτερα για την επόμενη χρονιά. Δεν πρέπει να δίνουμε ψεύτικες ελπίδες. Δεν πρόκειται να ξεκινήσει πάλι η σεζόν και περιμένουμε την απόφαση της Λίγκας».

Σε ό,τι αφορά τη σεζόν στη Euroleague, ο θρύλος των «τρικολόρ» επεσήμανε: «Τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα γιατί η διοργάνωση αποτελείται από ομάδες διαφορετικών χωρών και διαφορετικών κανόνων σε ό,τι αφορά την υγεία και την προστασία των ανθρώπων».