Skip to main content

Παρτιζάνι Τιράνων: «Ευχαριστούμε τους Έλληνες οπαδούς για τη στήριξη»

«Ευχαριστούμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και των άλλων ελληνικών συλλόγων για τη μεγάλη ανταπόκριση και την ενίσχυση», δήλωσε ο Λέοντι Πάνου.

Για τον μεγάλο σεισμό στην Αλβανία μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο προπονητής της ακαδημίας, Παρτιζάν Τιράνων, Λέοντι Πάνου, ο οποίος είναι γνώριμος μας από τη θητεία του στην Ελλάδα αγωνιζόμενος σε ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, Ελευσίνα και Κέρκυρα.

«Ο κόσμος είναι τρελαμένος. Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Περνάμε όλοι δύσκολες στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους λαούς της Ευρώπης και ειδικά της Ελλάδας για τη μεγάλη βοήθεια» είπε αρχικά ο κ. Πάνου και πρόσθεσε:

«Υπάρχει μεγάλος φόβος στον κόσμο και οι περισσότεροι κοιμούνται έξω. Ανά δέκα λεπτά γίνονται μετασεισμοί και γι' αυτό κανείς δεν γυρίζει σπίτι του. Εγώ όταν έγινε ο σεισμός ήμουν σπίτι. Είναι μεγάλο σοκ για όλους αυτός ο σεισμός. Δυστυχώς ανεβαίνει συνεχώς ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών. Έπεσαν πάρα πολλά σπίτια. Ευχαριστούμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και των άλλων ελληνικών συλλόγων για τη μεγάλη ανταπόκριση και την ενίσχυση».