Skip to main content

Πασάς στα Γιάννινα ο Άρης - Νίκη και τρίτη θέση στη βαθμολογία

Οι παίχτες του Μπούργος έδωσαν μια ωραία τελευταία παράσταση για τη φετινή σεζόν, με τους 2.000 οπαδούς των Κιτρίνων στις εξέδρες να στήνουν πάρτι.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη χρονιά ο Άρης, αφού μετά την εξσφάλιση της ευρωπαϊκής εξόδου στο γκραν γκινιόλ ματς με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, νίκησε εύκολα τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες με 0-3 καταφέρνοντας να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ, προσπερνώντας των Παναθηναϊκό που ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Οι Κίτρινοι έκαναν  το καθήκον τους και κλείδωσαν το ματς από νωρίς με δύο γρήγορα γκολ των Φαμπιάνο στο 8' και του Καμαρά στο 22' και περίμεναν την ισοπαλία στο παιχνίδι της Τούμπα ώστε να τερματίσουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά από 42 ολόκληρα χρόνια.

Και μπορεί ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων να μην είχε την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για τους Κίτρινους, ωστόσο το τέλος της σεζόν για τους παίχτες του Μπούργος αφήνει γλυκιά επίγευση, αφού βρέθηκαν πίσω από τον συμπολίτη ΠΑΟΚ μόλις κατά έναν βαθμό.

Το σκηνικό στην πόλη των Ιωαννίνων έκαναν γιορτινό οι 2.000 και πλέον φίλοι του Άρη που έστησαν ένα όμορφο κιτρινόμαυρο πάρτι στις εξέδρες, με τον Εμπακατά να βάζει το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 0-3 στο 81'.

Η λήξη βρήκε παίκτες και κόσμο να πανηγυρίζουν για το καλό κλείσιμο της σεζόν δίνοντας ραντεβού για τη νέα χρονιά που θα ξεκινήσει με τα προκριματικά του Conference League. το καλοκαίρι.