Skip to main content

Πάσχα 2021: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο παντοπωλείο Τσοτύλι

Λαχταριστές, νόστιμες και προ πάντων φτιαγμένες με αγνά υλικά επιλογές από όλη την Ελλάδα που δεν πρέπει να λείπουν από το γιορτινό τραπέζι.

Το Πάσχα πλησιάζει και στο Παντοπωλείο Τσοτύλι θα βρείτε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε. Παραδοσιακά χωριάτικα λουκάνικα, καραμανλίδικα & λουκανίτσες (με πράσο) που παρασκευάζονται από τους ίδιους στο κρεοπωλείο τους (3ης γενιάς) στο Ιστορικό χωριό Τσοτύλι. Παραδοσιακά κασέρια, κεφαλοτύρια, κεφαλογραβιέρες, μπάτζος από τα γύρω χωριά της περιοχής που φημίζεται για τα αγνά, πλούσια σε γεύση τυροκομικά προϊόντα της, τσίπουρο & κρασιά Αγιάσματος, παραδοσιακό ξινοτύρι ή αλλιώς Ανεβατό, μπλατσιώτικο ή αερομάνουρο Βλάστης. Φυσικά θα βρείτε και γραβιέρες από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, από τη Νάξο, την Κρήτη, την Λήμνο, την Ήπειρο που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα γιορτινό τραπέζι.



Αλλαντικά και αλοιφές από την Κοζάνη δεν πρέπει να λείπουν από τη λίστα σας.



Στο Τσοτύλι ακόμη θα βρείτε έτοιμο μαγειρεμένο πατσά, γίδα βραστή, μοσχαροκεφαλή και μαγειρίτσα-κατεψυγμένα-παρασκευασμένα από οικοτεχνία του Βοίου/το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα ζεστάνετε.



Δεν χρειάζεται τέλος να γράψουμε πολλά για τις Κοζανίτικες αλλά και Σκοπελίτικες πίτες, τα γλυκά του κουταλιού (χύμα & συσκευασμένα), τις μαρμελάδες, τα μέλια, τα λικέρ, τον χαλβά Φαρσάλων, το Σουτζούκ Λουκούμ Κομοτηνής, τα λουκούμια Ικαρίας, τα γνησιά όσπρια Βοίου, τα ζυμαρικά, τόσο παραδοσιακά όπως πέτουρα & τραχανάδες από την Κοζάνη και τα Γρεβενά όσο και άλλα μοναδικά ζυμαρικά από την Λακωνία, την Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Χίο, τη Μάνη αλλά και τις εκπληκτικές σάλτσες...Όλα επιλεγμένα με τρομερή προσοχή από μικροπαραγωγούς, οικοτεχνίες και συνεταιρισμούς της χώρας.



Καθώς, όπως προαναφέρθηκε, η επιχείρηση διατηρεί κρεοπωλείο (3ης γενιάς) σήμερα, στο ιστορικό χωριό Τσοτύλι Κοζάνης, μπορείτε για την περίοδο του Πάσχα, να δίνετε παραγγελίες για ΓΝΗΣΙΑ, ΝΤΟΠΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ κρέατα, και όχι βαπτισμένα ελληνικά, από τα γύρω χωριά της περιοχής. Αρνάκια, κατσικάκια, κοκορετσάκια, γαρδουμπάκια και ο,τι άλλο επιθυμείτε μπορείτε να το παραγγείλετε, αν θέλετε να γευτείτε γνήσιο, νόστιμο, ποιοτικό κρέας από το χωριό. Τα κρέατα καταφθάνουν στη Θεσσαλονίκη,  με τήρηση όλων των συνθηκών και πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας, απευθείας από το Τσοτύλι με σύγχρονα φορτηγά- ψυγεία. Για παραγγελίες μπορείτε να καλείτε στο 2315528810 είτε στο 2468031633.



Όσοι δεν κατοικείτε στην Θεσσαλονίκη μπορείτε να βρείτε και να προμηθευτείτε τα προϊόντα του Παντοπωλείου μέσω του www.tsotylipantopoleio.gr/shop ενώ με αγορές ΑΝΩ των 20ευρώ μπαίνετε απευθείας σε κληρώσεις για μοναδικά ΔΩΡΑ.



Τέλος, οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, μπορείτε πλέον να βρείτε το Παντοπωλείο Τσοτύλι ΚΑΙ στο EFOOD.



Στόχος της επιχείρησης είναι να φτάσουν τα προϊόντα σε κάθε γωνιά της πατρίδος μας, για να γευτούν όλοι τα πολλά, νόστιμα, ποιοτικά προϊόντα που παράγει η κάθε περιοχή της χώρας μας. Στόχος παραμένει πάντα η στήριξη των ελληνικών προϊόντων, των μικροπαραγωγών, των συνεταιρισμών και οικοτεχνιών της χώρας μας. Κέρδος τους, η ικανοποίηση και το χαμόγελο του πελάτη. 

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙ
ΚΑΡΑΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 129 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
2315528810
www.tsotylipantopoleio.gr/shop
Facebook: www.facebook.com/tsotyli
Instagram: tsotylipantopoleio