Skip to main content

Πάσχα με λαχταριστά πιάτα και σούβλα στο Salonica του Μακεδονία Παλλάς

Το Αναστάσιμο μενού συνδυάζει δημοφιλείς ελληνικές σπεσιαλιτέ με κλασικά πιάτα όπως πατροπαράδοτη μαγειρίτσα - Σούβλες και ούζο την Κυριακή του Πάσχα

Ένα λαμπρό Πάσχα υπόσχεται το Makedonia Palace στο εστιατόριο Salonica, με θέα την ανοιξιάτικη βεράντα και το απέραντο μπλε του Θερμαϊκού και πασχαλινές γαστρονομικές αποδράσεις που, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, θα σας κάνουν να αναβιώσετε τις ελληνικές παραδόσεις υπό την συνοδεία του εορταστικού dj set.

Το Μ. Σάββατο 27 Απριλίου, το Αναστάσιμο μενού συνδυάζει δημοφιλείς ελληνικές σπεσιαλιτέ με κλασικά πιάτα όπως πατροπαράδοτη μαγειρίτσα αυγολέμονο, κοκορέτσι και τσιγεροσαρμαδάκια, φιλετάκια από αρνάκι με συνοδευτικά. Ένα εορταστικό set menu 4 απολαυστικών πιάτων, στα 50 € το άτομο, επισημαίνεται στην ίδια ενημέρωση.

«Την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου, μουσική και καλωσόρισμα με σούβλες και ούζο στην αυλή του ξενοδοχείου θα απογειώσουν την διασκέδαση σας σε συνδυασμό με τον εορταστικό πασχαλινό μπουφέ. Αυθεντικές εορταστικές γεύσεις για όλες τις επιθυμίες ένας ατελείωτος μπουφές, στα 65€ ανά άτομο», προστίθεται.

Facebook Event : https://www.facebook.com/events/577342036086647/
Εστιατόριο Salonica
Makedonia Palace Hotel
www.makedoniapalace.com
Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, τκ. 54640, Θεσσαλονίκη

Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα Guest Relations
κο Δημήτρη Λαζάρου στο +30 2310 897197 ή μέσω email στο guestrel@makedoniapalace.gr