Skip to main content

Θέρμη - Αρνητής πατέρας: Θα στείλω και αύριο χωρίς τεστ το παιδί σχολείο (vid)

«Δεν δέχομαι το selt test, δεν φοράμε τη μάσκα διότι έχουμε ανακαλέσει τους αντιπροσώπους μας», είπε μεταξύ άλλων εξερχόμενος του ΑΤ Θέρμης.

Στη μεταγωγή του πατέρα αρνητή των self test στον εισαγγελέα προχώρησε η αστυνομία της Θέρμης, μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα το πρωί στο 2ο δημοτικό σχολείο Θέρμης.

Ο ίδιος με χειροπέδες στα χέρια τις οποίες μάλιστα επέδειξε επιδεικτικά στους δημοσιογράφους δηλώσε: «Πήγα το παιδί μου στο σχολείο να κάνει μάθημα όμορφα και ωραία όπως πρέπει να γίνεται καθως είναι δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη. Δεν δέχομαι το selt test, δεν φοράμε τη μάσκα διότι έχουμε ανακαλέσει τους αντιπροσώπους μας, έχουμε κάνει ανάκληση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων».

Στον εισαγγελέα ο πατέρας που ήθελε το παιδί του να μπει στο σχολείο χωρίς τεστ

Για το επεισόδιο με την διευθύντρια ανάφερε: «Την παραμέρισα γιατί μου έκλεινε το δρόμο για το σχολείο των Ελλήνων. Δεν είναι δικό της το σχολείο, είναι υπάλληλος μας και οφείλει να κάνει διδασκαλία και να ενισχύσει την ψυχολογία των παιδιών, μέσα στο δύσκολο κόσμο που ζούμε».

Αναφορικά με το εμβόλιο του κορωνοιου δήλωσε «είναι αμφιβόλου προέλευσης, δεν παίρνει την ευθύνη κάνεις».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν αναλογίζεται το γεγονός ότι η στάση του δημιουργεί πρόβλημα στο παιδί του, το οποίο σήμερα ήταν μόνο του στην αυλή και στεναχωρεμένο απάντησε: «Θα συνεχίσω να το στέλνω κανονικά στο σχολείο με το ζόρι, όπως έκανα σήμερα για αυτό και μου φόρεσαν τα σίδερα. Το παιδί, δεν ήταν μόνο του στεναχωρεμένο, έκανε μάθημα κανονικά σήμερα μέσα στην τάξη. Το ίδιο θα κάνω και αυριο, θα πάω το παιδί στο σχολείο, όπως σήμερα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, τις προηγούμενες μέρες το παιδί πήγαινε με τη μητέρα του στο σχολείο κανονικά προσκομίζοντας το απαιτούμενο self test.