Skip to main content

Πάτρα: Αύριο η ιατροδικαστική στην σορό του βρέφους που βρέθηκε νεκρό

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που η 27χρονη μητέρα εγκατέλειψε το βρέφος, που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλαζ της Πάτρας.

Μια 27χρονη Ελληνίδα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλαζ της Πάτρας. Η γυναίκα έχει συλληφθεί από τους άνδρες του Λιμενικού της Πάτρας και ανακρίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του thebest.gr, η 27χρονη άφησε στην παραλία το μωρό, το οποίο γέννησε στο μαιευτήριο δημόσιου νοσοκομείου στην Πάτρα πριν από μερικές μέρες, ενώ άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής, οι λόγοι που οδήγησαν την 27χρονη να εγκαταλείψει το νεογέννητο κοριτσάκι.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να της απαγγελθούν κατηγορίες.

Το νεκρό βρέφος εντόπισαν στην πλαζ πολίτες που διέρχονταν από το σημείο. Αμέσως μετά ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στην περιοχή, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και το Λιμενικό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του thebest.gr, η γυναίκα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς στο σπίτι που μένει στην Πάτρα και οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο όπου κρατείται ενώ η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Αύριο το πρωί αναμένεται να διενεργηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή της πλαζ, στην Αγυιά της Πάτρας.

Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται να δώσει απαντήσεις, τόσο για τα αίτια θανάτου του βρέφους, όσο και για το χρόνο που αυτός επήλθε.

Παράλληλα, το αποτέλεσα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένουν και οι αξιωματικοί του λιμεναρχείου της Πάτρας, οι οποίοι έχουν αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών για την συγκεκριμένη υπόθεση, με απόφαση του διοικητή της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, έχει διαταχθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έφυγε μία μητέρα από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς να έχει πάρει εξιτήριο.