Skip to main content

Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας -Πότε παραδίδεται το πόρισμα

Στο πόρισμα θα αναφέρεται εγκληματική ενέργεια και για τα δύο κορίτσια από την οικογένεια Δασκαλάκη και θα παραδοθεί την ερχόμενη Τρίτη

Τις επόμενες ημέρες παραδίδεται το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα, τα δύο από τα τρία αδικοχαμένα παιδιά στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού «Mega», στο πόρισμα θα αναφέρεται εγκληματική ενέργεια και για τα δύο κορίτσια και θα παραδοθεί την ερχόμενη Τρίτη, 21 Ιουνίου, αντί για σήμερα, Παρασκευή.

Στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά για τους θανάτους των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου θα υπάρχουν αναφορές για δολοφονική ενέργεια τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας, με τα στοιχεία να είναι σαφέστερα στη δεύτερη περίπτωση, σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ του «Mega».

Επίσης, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, καθώς και άλλοι 4-5 συγγενείς του ζευγαριού, για να κλείσει ο κύκλος των καταθέσεων για την υπόθεση.

Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για Τζωρτζίνα, Μαλένα, Ίριδα

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε αναλυτικά για τις σκηνές των θανάτων, από τις οποίες ο ίδιος απουσίαζε. Το ξεκίνημα έγινε με τον θάνατο της Μαλένας, επαναλαμβάνοντας αυτά που είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του για εκείνο το μοιραίο Σάββατο, όταν έμαθε για τον θάνατο του παιδιού του, από το τηλέφωνο.

Από το τηλέφωνο ενημερώθηκε και όταν η μόλις 6 μηνών Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της ενώ για την Τζωρτζίνα τόνισε πως τα στοιχεία που υπάρχουν δεν αμφισβητούνται και δείχνουν την ενοχή τής άλλοτε γυναίκας του.