Skip to main content

Πάτρα: Πέντε συλλήψεις για το ατύχημα στους αγώνες καρτ

Οι συλληφθέντες κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού, ενώ αύριο αναμένεται να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των 5 ατόμων που φέρονται να έχουν την ευθύνη για το τραυματισμό 6χρονου στη διοργάνωση αγώνων καρτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το tempo24.news πρόκειται για τους διοργανωτές, τον οδηγό του οχήματος και τους υπεύθυνους ασφαλείας. Προς το παρόν, οι συλληφθέντες κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού, ενώ αύριο αναμένεται να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ατύχημα σε αγώνες καρτ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 6χρονος

Διαβάστε σχετικά Πάτρα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 6χρονο που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ

Ο 6χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου. «Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο. Είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο μικρός Φώτης στην οικογένειά του» δήλωσε στο thebest.gr ο διευθυντής της μονάδας Ανδρέας Ηλιάδης.

Πώς έγινε το τροχαίο στην Πάτρα

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 6χρονος παρακολουθούσε τους αγώνες πίσω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα μαζί με συγγενικό του πρόσωπο, στο ύψος της οδού Μαιζώνος, κοντά στην πλατεία Γεωργίου. Οπως σημειώνει το thebest.gr, το αγωνιζόμενο όχημα καρτ χτύπησε στις μπαριέρες της Μαιζώνος. Το καρτ αναποδογύρισε, τραυματίζοντας νεαρό παιδί που παρακολουθούσε τον αγώνα, στο κεφάλι, ενώ τραυματίας είναι και ο οδηγός.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο και το 6χρονο παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Καραμανδάνειο. Εκεί διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου.