Skip to main content

Πάτρα: Σοκάρει το βίντεο του αγώνα με το καρτ που καταπλάκωσε τον 6χρονο

Ο εξάχρονος που παρακολουθούσε τον αγώνα δέχτηκε σφοδρό χτύπημα από το καρτ το οποίο τον καταπλάκωσε - Δείτε το σοκαριστικό βίντεο.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΓΝΠ νοσηλεύεται ο 6χρονος που τραυματίστηκε το πρωί της Κυριακής (19/9) στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, όταν όχημα που συμμετείχε στους αγώνες έχασε τον έλεγχο και χτύπησε απότομα στα προστατευτικά.

Ο εξάχρονος που παρακολουθούσε τον αγώνα δέχτηκε σφοδρό χτύπημα από το καρτ το οποίο τον καταπλάκωσε.

Ο μικρός φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ.

Διαβάστε: Πάτρα -Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 6χρονο που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ
Το σοβαρότατο ατύχημα καταγράφεται από κάμερα και δείχνει πως βρέθηκε να χαροπαλεύει ένα 6χρονο παιδί που παρακολουθούσε τον αγώνα. Ένα από τα καρτ φεύγει από την πίστα και καρφώνεται με μεγάλη ταχύτητα.

Το thebest.gr μίλησε με τον πατέρα του 6χρονου έξω από τη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων, όπου βρίσκεται ο 6χρονος Φώτης. Με αρκετό άγχος για τα επόμενα 24ωρα είπε πως ακόμη δεν έχει δει βίντεο από τη στιγμή που συνέβησαν όλα. «Το παιδί ήταν μέσα από τα κιγκλιδώματα» είπε και συνέχισε: «Είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Το κάρτ χτύπησε στα ζέρσεϊ και τα κάγκελα με τεράστια δύναμη, σχεδόν πέταξε».

Οι γιατροί του είπαν πως η μαγνητική τομογραφία στον γιο του δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στον κεφαλάκι του, κάτι που εκτιμάται θετικά. Τα επόμενα 24ωρα όμως είναι κρίσιμα και όλοι προσεύχονται το παιδί να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Στο πλευρό του πατέρα και έξω από τη ΜΕΘ παίδων, συγγενείς και φίλοι. Δίπλα στο παιδί βρίσκεται από την πρώτη στιγμή που διεκομίσθη στο ΠΓΝΠ ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.